زبان برنامه نویسی پایتون
زبان پایتون یک زبان همه منظوره است. همچنین شایان ذکر است که بر بهبود بهره وری توسعه دهندگان و خوانایی کد متمرکز شده است. این زبان برنامه نویسی برای یادگیری آسان در نظر گرفته می شود، بنابراین به بسیاری از مبتدیان برنامه نویسی توصیه می شود که از آن در مراحل اولیه یادگیری استفاده کنند. بیایید ویژگی های اصلی زبان برنامه نویسی پایتون را بررسی کنیم و نحوه نوشتن برنامه در آن را دریابیم. نحو زبان پایتون کاملا مینیمالیستی است. اما با وجود این، این زبان کتابخانه استاندارد خوبی دارد که شامل تعداد زیادی توابع بسیار مفید است.
زبان پایتون دارای چندین سبک برنامه نویسی است که عبارتند از ساختاری، شی گرا، کاربردی، امری و جنبه گرا. همچنین می توان در اینجا اشاره کرد که کدهای موجود در پایتون را می توان در کلاس ها سازماندهی کرد. کلاس ها را می توان در ماژول ها سازماندهی کرد و ماژول ها را می توان در بسته ها ترکیب کرد.
در محیط توسعه پایتون مزایا و معایبی دارد. اما این زبان جنبه های مثبت بیشتری دارد. اگر شروع به مطالعه این زبان کرده اید، احتمالاً می دانید که چیست. بنابراین، صحبت بیشتر در مورد زبان پایتون فایده ای ندارد. ما فقط می توانیم برخی از محیط های توسعه را برای آن توصیه کنیم.
احتمالاً محبوب ترین محیط توسعه برای زبان پایتون، برنامه IDLE است. این محیط توسعه کراس پلتفرم است، یعنی تقریباً روی همه سیستم عامل ها کار می کند.
عملکردها و قابلیت های برنامه IDLE مشابه محیط های توسعه مشابه است. با استفاده از IDLE، می توانید وظایف استاندارد را برای یک محیط یکپارچه، یعنی نوشتن، ویرایش، مشاهده و اشکال زدایی برنامه ها در پایتون انجام دهید. در اینجا فقط شایان ذکر است که ویرایشگر کد IDLE از برجسته سازی نحو استفاده می کند که به نوبه خود درک کد نوشته شده را بهبود می بخشد. اگر شما می خواهید برنامه نویسی را یاد بگیرید در پایتون، بدون دو چیز نمی توانید انجام دهید: دانش و محیط توسعه برای این زبان. شایان ذکر است که IDLE در یک توزیع پایتون عرضه می شود که می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید.
پایتون را به صورت رایگان دانلود کنید
برنامه را از وب سایت رسمی https://www.python.org/downloads/ دانلود کنید