نصب اوبونتو در VirtualBox
فهرست مطالب:
اکثر سیستم عامل های مبتنی بر هسته لینوکس رایگان و متن باز هستند که به کاربر اجازه می دهد بنا به صلاحدید و سلیقه خود آن را تغییر دهد. به طور کلی، این یک سیستم کاملاً متفاوت است، با جامعه فعال خود، که بعید است در جایی بهتر آن را پیدا کنید.
ما قبلاً ملاقات کرده ایم مراحل نصب ویندوز، اما امروز ما سیستم عامل نسبتاً محبوب اوبونتو یا همانطور که معمولاً در محیط لینوکس نامیده می شود - یک کیت توزیع را نصب خواهیم کرد. برای نصب از برنامه VirtualBox استفاده می کنیم.
↑ دانلود تصویر
آنچه برای توزیعهای لینوکس راحت است این است که آنها رایگان هستند، بنابراین تصویر سیستم را میتوان مستقیماً از وبسایت رسمی، چه با استفاده از یک مرورگر یا یک کلاینت تورنت، دانلود کرد. به سایت می رویم اوبونتو دات کام، به پیوند موجود در منو اشاره کنید دانلود و انتخاب کنید دسکتاپ. خوب، سپس نسخه و عمق بیت سیستم را انتخاب می کنیم. برای کسانی که خیلی تنبل هستند، لینک تصویر http://www.ubuntu.com/download/desktop/thank-you?country=RU&version=14.04&architecture=i386 را می دهم.
فرض می کنیم که بارگذاری تصویر با موفقیت انجام شده است.
↑ ایجاد و راه اندازی یک ماشین
من روش ایجاد یک ماشین را شرح نمی دهم، همه چیز به طور پیش فرض وجود دارد، یعنی. ما فقط احمقانه بعدی را فشار می دهیم. و در تنظیمات می توانید منابع کامپیوتری بیشتری را اختصاص دهید و در صورت تمایل تیک فلاپی دیسک را بردارید. در واقع هیچ چیز دیگری برای اوبونتو لازم نیست.
نصب اوبونتو در VirtualBox
راه اندازی دستگاه VirtualBox و نصب را شروع کنید. مثل همیشه اولین قدم انتخاب زبان است. مورد نیاز خود را انتخاب کنید و روی سمت راست کلیک کنید اوبونتو را نصب کنید. در مرحله بعدی منتظر بررسی برای آماده سازی نصب هستیم. اگر قصد دارید کارهایی در اوبونتو انجام دهید، پیشنهاد می کنم دو باکس را در این کادر تیک بزنید. نصب کمی بیشتر طول میکشد، زیرا برخی از نرمافزارها و بهروزرسانیهای سیستم دانلود میشوند، اما دیگر نیازی به نصب بهروزرسانیها نخواهید داشت.
در مرحله بعد باید دیسک را برای نصب آماده کنیم. از آنجایی که ما یک ماشین مجازی داریم، به سادگی انتخاب می کنیم دیسک را پاک کنید و اوبونتو را نصب کنید و کلیک کنید الآن نصب کن. تنها چیزی که باقی می ماند این است که منطقه زمانی، طرح صفحه کلید را انتخاب کنید و حساب خود را در سیستم ایجاد کنید و پس از آن نصب شروع می شود. پس از اتمام، کامپیوتر را مجددا راه اندازی کنید و می توانیم از سیستم نصب شده استفاده کنیم. همانطور که می بینید، نصب بسیار ساده است، زیرا اوبونتو بیشتر کاربران عادی را هدف قرار می دهد که به یک رابط گرافیکی عادت دارند و برای آنها اجرای خطوط و وارد کردن دستورات خاص باعث ایجاد یک اثر وحشت می شود. اوبونتو با آخرین توزیع مبتنی بر هسته لینوکس فاصله زیادی دارد. همچنین می توانید Debian، Arch Linux، Fedora و تعدادی سیستم عامل دیگر را امتحان کنید. در آنها شما یک رابط متفاوت یا همانطور که معمولاً به آن یک محیط کاری می گویند، خواهید دید.
پس نظر شما در مورد این سیستم عامل چیست؟