هارد اکسترنال از طریق USB شناسایی نشد: دلایل مشکل
در عصر ذخیره سازی دیجیتال، کاربران به طور فزاینده ای حافظه رایانه خود را با کمک دستگاه های اضافی - هارد دیسک های خارجی که به آنها امکان می دهد از چند گیگابایت به چندین ترابایت حافظه کمکی اضافه کنند، افزایش می دهند. در این مقاله نگاهی دقیقتر به راهحلهای مشکل زمانی که هارد اکسترنال متصل از طریق USB توسط رایانه شناسایی نمیشود، خواهیم داشت.
مشکل در اتصال هارد اکسترنال از طریق USB ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود که در این مقاله به حداکثر تعداد آنها اشاره خواهد شد.
دلیل 1: کابل USB معیوب است
اول از همه، اگر دستگاه نمی خواهد از طریق USB شناسایی شود، باید مطمئن شوید که کابل USB که کامپیوتر را به هارد وصل می کند به درستی کار می کند. ساده ترین راه برای انجام این کار این است که هر دستگاه دیگری را از طریق این کابل به رایانه متصل کنید - اگر تشخیص داده نشد، کابل باید تعویض شود.
دلیل 2: مشکلات راننده
اگر مشکل از کابل نیست، باید مطمئن شوید که درایورهای هارد اکسترنال به درستی کار می کنند.
- برای انجام این کار، یک پنجره را باز کنید "صفحه کنترل" و به بخش بروید "مدیریت دستگاه".
- هارد اکسترنال خود را در میان دستگاه های متصل پیدا کنید، روی آن کلیک راست کرده و انتخاب کنید "دستگاه را خارج کنید".
- هارد دیسک را از کامپیوتر جدا کرده و دوباره وصل کنید. سیستم نصب جدیدی از درایورها را انجام می دهد که در نتیجه دستگاه می تواند به درستی کار کند.
دلیل سوم: کمبود تغذیه
هارد دیسک دستگاهی بسیار پیچیده تر از درایو فلش است. با توجه به اینکه شامل عناصر مکانیکی زیادی است، بنابراین نیاز به قدرت بیشتری دارد. به عنوان یک قاعده، اگر یک هارد دیسک خارجی را نه به طور مستقیم، بلکه از طریق تقسیم کننده ها (هاب های USB) وصل کنید، مشکل مشابهی رخ می دهد. در برخی موارد، این مشکل ممکن است به دلیل استفاده از کابل USB ارزان چینی رخ دهد.
در این حالت باید دستگاه را مستقیماً به رایانه متصل کنید. اگر از کیفیت کابل مطمئن نیستید، ترجیحاً از راه حل های تولید کنندگان معتبر آن را تعویض کنید.
دلیل 4: خرابی هارد
هارد دیسک خود یک دستگاه شکننده است، بنابراین احتمال آسیب مکانیکی آن زیاد است که نمی تواند عملکرد صحیح آن را تضمین کند.
اگر دستگاه به تازگی خریداری شده است، توصیه می کنیم بلافاصله آن را تحت ضمانت برگردانید. اگر هارد دیسک به طور ناگهانی شروع به چنین رفتاری کرد، باید آن را برای تشخیص تحت ضمانت ارسال کنید.
دلیل 5: تداخل درگاه USB (نقص پورت USB)
اگر هارد اکسترنال خود را به USB 3.0 وصل کرده اید، سعی کنید دوباره آن را به پورت USB 2.0 دیگری وصل کنید. همین امر در مورد احتمال خرابی پورت نیز صدق می کند.
دلیل 6: پشتیبانی از USB در بایوس غیرفعال است
این یک علت نادر مشکل است، زیرا در این حالت، هیچ یک از دستگاه های ذخیره سازی متصل به USB شما کار نمی کند.
اگر در مورد شما اینطور است، باید به تنظیمات BIOS بروید تا عملکرد USB را فعال کنید.
- برای انجام این کار، باید رایانه خود را روشن کنید یا آن را مجبور به راه اندازی مجدد کنید. در مراحل اولیه راه اندازی، باید فشار دادن مکرر دکمه مسئول ورود به BIOS را شروع کنید (در بیشتر موارد از F1، F2 و Del به عنوان کلیدهایی استفاده می شود).
- پیشرفت بیشتر راه اندازی بایوس به نسخه نصب شده روی رایانه شما بستگی دارد. در بیشتر موارد باید بخش را پیدا کنید "تجهیزات جانبی یکپارچه" و پارامتر موجود در آن را فعال کنید "کنترل کننده USB EHCI" یا "تشخیص حافظه USB قدیمی". اگر تغییراتی ایجاد کردید، حتما تنظیمات خود را قبل از خروج ذخیره کنید.
دلیل 7: انتساب نادرست حرف درایو
شرایطی وجود دارد که ویندوز به اشتباه به یک هارد دیسک حرفی را که قبلاً به درایو دیگری در رایانه اختصاص داده است اختصاص می دهد. در این حالت، دستگاه به عنوان متصل از طریق USB شناسایی می شود، اما شما نمی توانید از حافظه استفاده کنید.
- برای بررسی این مشکل احتمالی، منو را باز کنید "صفحه کنترل" و به بخش بروید "مدیریت".
- در پنجره پاپ آپ روی میانبر دوبار کلیک کنید "مدیریت کامپیوتر".
- پنجره ای روی صفحه ظاهر می شود که در سمت چپ آن باید بخش را باز کنید "مدیریت دیسک". صفحه نمایش تمام درایوهای رایانه شما را نشان می دهد. بر اساس حجم حافظه، محل قرارگیری هارد دیسک خود را مشخص کنید، روی آن کلیک راست کرده و گزینه مورد نظر را انتخاب کنید "تغییر حرف درایو یا مسیر درایو".
- پنجره ای روی صفحه ظاهر می شود که در آن باید یک حرف درایو جدید اختصاص دهید و پس از آن می توانید تغییرات را ذخیره کنید.
دلیل 7: هارد دیسک فرمت نشده است
اگر دستگاه به طور معمول توسط رایانه شناسایی شود، اما ذخیره سازی قابل استفاده نباشد، می توانیم نتیجه بگیریم که دستگاه برای استفاده در رایانه آماده نیست.
- به بخش بروید "مدیریت دیسک". نحوه انجام این کار در روش قبلی توضیح داده شده است.
- دستگاه خود را در بین دیسک ها پیدا کنید و با یک کلیک دکمه سمت چپ ماوس آن را انتخاب کنید.
- اطلاعات آن در زیر نمایش داده خواهد شد. در صورت مشاهده گزینه Unallocated روی آن کلیک راست کرده و گزینه مورد نظر را انتخاب کنید "ایجاد حجم ساده".
- ایجاد حجم ساده را به دنبال دستورات سیستم کامل کنید.